Ključne vrednosti preduzeća Metalka Majur

Ljudi: naša najveća vrednost su naši zaposleni
Najveća vrednost našeg preduzeća su 
LJUDI, svi zaposleni koji svakodnevno doprinose rastu i razvoju kompanije. LJUDI su inicijalni pokretač svih dešavanja u preduzeću i trudimo se da brigom o zaposlenima i međuljudskim odnosima stvorimo kreativnu atmosferu gde se radi sa osmehom na licu.

 

Kreativnost: ono što nas razlikuje od drugih i po čemu jesmo i želimo da ostanemo poznati je naša kreativnost.
Vrednost koja stvara konkurentsku prednost i specifičnost preduzeća je 
KREATIVNOST. Želimo da damo lični pečat stvaralačkom procesu, pristupu poslu, proizvodima i tržišnom nastupu, kao i kompletnom razvoju kompanije. Želimo da naša KREATIVNOST bude prepoznata u široj javnosti.

kljucne-vrednosti
Otvorenost: otvoreni smo za nove ljude, ideje i poslove.
OTVORENOST: za nove ljude, za nove ideje, za nove poslove. Poslovanje bez mistifikacije, sa pogledom pravo u oči, iskreno, srdačno i pošteno – OTVORENO.

Lojalnost: stvaramo obostrano čvrstu vezu između preduzeća i zaposlenih.
Stvaramo ambijent u kojem ljudi žele da rade i specifičan odnos između preduzeća i zaposlenih – međusobnu 
LOJALNOST. Kompanija koja brine za svoje zaposlene i zaposleni koji brinu za svoju kompaniju. Međusobna povezanost i poverenje.

 

Kvalitet: naš cilj, naša želja i naša obaveza jeste da svaki zadatak bude realizovan na najkvalitetniji način. Isto važi i za naše proizvode.
Ulažemo svoj maksimum da svaki zadatak bude obavljen tako da 
KVALITET bude na najvišem nivou koji trenutno možemo da dostignemo. Jedan od primarnih zadataka svakog zaposlenog je konstantno unapređenje kvaliteta (proizvoda, poslovanja, međuljudskih odnosa i odnosa prema poslu).

 

Ambicija: korporativna i lična ambicija nas svakodnevno vodi napred.
Pokretačka snaga je naša 
AMBICIJA, da budemo još bolji, da ponudimo inovativna i kvalitetna rešenja i obogatimo i unapredimo svoje i živote korisnika naših proizvoda.