Metalka Shop

Program ponude Metalke Majur za radnje “Metalka Shop”

Opis ponude

Želja i namera Metalke Majur je da u svakom gradu u Srbiji ima reprezentativnu radnju ili više njih u kojima će se moći videti i kupiti većina proizvoda Metalke Majur.
Takva radnja je bitna i za kupce, i za arhitekte, dizajnere, projektante i elektroinstalatere koji na licu mesta mogu videti ponudu.
“Metalka Shop” je pre svega i odlična prilika za vlasnika radnje da dodatno zaradi i stvori ugled kod kupaca, projektanata i instalatera.

Šta je “Metalka Shop”?

m1“Metalka Shop” je zapravo Vaša radnja koja će postati reprezentativni objekat za prodaju proizvoda ubedljivog lidera na polju elektro galanterije u regionu – Metalke Majur.

Metalka Majur će o svom trošku brandirati Vaš objekat određenim reklamnim artiklima i dati Vam posebne komercijalne uslove za artikle koji se trebaju naći u ponudi.

Vaša radnja kao “Metalka Shop” će imati i posebne povlastice na godišnjem nivou i postaće deo programa naše podrške najznačajnijim trgovcima. 

 

Kako se postaje “Metalka Shop”

Prodajni objekti koji se ističu svojom prodajom, dobrim izgledom i kupovnim potencijalom potpisuju sa Metalkom Majur Ugovor o korišćenju programa “Metalka Shop”. Ugovor je tako sačinjen da trgovac u svakom trenutku može da raskine odnos sa Metalkom Majur bez ikakvih posledica. Ugovor samo štiti materijalna sredstva Metalke Majur i ulaganje reklamnih sredstava u objekat.

Nakon potpisivanja Ugovora, Metalka Majur o svom trošku dostavlja trgovcu sledeće:

  1. Reklamnu policu sa prvim punjenjem artikala. Prvo punjenje se odnosi na po jedno transportno pakovanje artikla (najčešće 10 komada po jednom proizvodu). Valuta plaćanja za prvo punjenje je 60 dana sa važećim popustom za avansno plaćanje koje imate od svog distributera.
  2. Zidni pano sa uzorcima iz više proizvodnih programa Metalke Majur
  3. Katalozi Metalke Majur
  4. Brandiranje izloga: Oficijelno mesto za prodaju proizvoda Metalka Majur.
  5. Sitan reklamni materijal: posteri, show kartoni, prospekti, itd…

Dalja korisnost učestvovanja u projektu “Metalka Shop” je:

Dva puta godišnje, u skladu sa planom Metalke Majur svaka radnja koja se nađe u programu “Metalka Shop” moći će da dobije jedno ili dvostruko punjenje po specijalnim komercijalnim uslovima, koji su gore navedeni (rabat za avansno plaćanje i valuta 60 dana).

  1. Moći će da računaju na zajednički angažman Metalke Majur i posebne pogodnosti kod prodaje robe specijalnim i važnim kupcima.
  2. Posebne, atraktivne prodajne akcije koje ce Metalka Majur organizovati (nagradne igre, poklon paketi) ići će samo kroz lanac “Metalka Shop”

Uključite se!

Kontakt: office@metalka-majur.com.