Unesite pozadinu
Beli Beli
Bordo Bordo
Teget Teget
Tamno zeleni Tamno zeleni
Crni Sjajni Crni Sjajni
Slonova Kost Slonova Kost
Hrom sjaj Hrom sjaj
Staklo crni Staklo crni
Staklo sivi Staklo sivi
Drvo Jasen Drvo Jasen
Drvo trešnja Drvo trešnja
Drvo Orah Drvo Orah
Aluminijum folija Aluminijum folija
Corian Dupont beli Corian Dupont beli
Corian Dupont Crni Corian Dupont Crni
Zlatni Zlatni
Srebrni Srebrni
Crni Crni


Preuzmite Podelite

Kombo

Kombo je modularni program sklopki i priključnica visokog kvaliteta, karakterističnog svedenog, ali vrlo modernog dizajna, izrađen u skladu sa evropskim standardima i od najkvalitetnijih materijala. Program Kombo razvijen je u skladu sa novi potrebama savremenog potrošača koji želi potpunu autonomiju u izboru opreme konbinacije boja, uz to želi da na manje prostora smesti više opreme, kao i da kvalitet same opreme garantuje dug životni vek i komfornu upotrebu sklopki i priključnica.

Širok asortiman modula i ukrasnih okvira za cilj ima potpuno zadovoljenje potreba potrošača. Ponuda ukrasnih okvira segmentirana je u tri nivoa kao bi sve cenovne grupe potrošača imale mogućnost izbora. Program Kombo ima standradne ukrasne okvire od brizgane plastike, preko srednje klase farbanih okvira, pa sve do visoko luksuznih ukrasnih okvira izrađenih od pravog drveta i Coriana, namenjenih veoma luksuznim rezidencijalnim, poslovnim i hotelskim objektima.

Svi Kombo moduli mogu biti u beloj, crnoj ili zlatnoj boji, a važna karakteristika sklopki je da su konstruisane za nazivne struje 16AX.